01 Kasım 2022

Ülkemizde İngilizce Eğitimi Ve Gelişme Gösterdiği İl

Eğitim öğretim yarışının arttığı ülkemizde, öğrencilerin daha iyi bir seviyeye gelmek için rakiplerinden farklı olarak artı özelliklerinin olması gerekmektedir. Bu artı özelliklerinin başında şüphesizi dil eğitimi en ön sırada gelmektedir. Türkiye genelinde eğitim seviyesi en yüksek illerin başında gelen Konya, dil eğitimi alanında diğer illere oranla daha iyi şartlarda öğrencilere eğitim sunmaktadır. 

 

 İngilizce kursu Konya il merkezi başta olmak üzere, bu ilin hemen hemen her ilçesinde İngilizce dil kursu Language Master tarafından verilmektedir. Dil öğrenciler için ayrıcalıklı bir özellik olmakla birlikte, dil eğitimi alan öğrenciler hayata bir adım daha önde başlamaktadır.

 

 İNGİLİZCE DİL EĞİTİMİNE ÜLKEMİZDE İHTİYAÇ VAR MIDIR?

 

 Ülkemizde ikinci bir dil eğitimi gerekliliği hat safhaya ulaşmış bulunmaktadır. Öğrenciler eğitim aldıkları okullarda tam olarak İngilizce eğitimi alamadığı için, bu alanda eğitim veren İngilizce kursları ön plana çıkmaktadır. En iyi İngilizce kursu Konya ilinde Language Master tarafından verilmekte olup, bu eğitim kurumundan eğitim alan öğrenciler İngilizceyi ana dili konuşabilmektedir. Dil okulu konya ilinde büyük başarılara imza atarak her yüksek öğrenime yüzlerce öğrenci göndermektedir.

 

 Ülkemizde ağırlıklı ikinci dil İngilizce olduğu için bu alanda ciddi bir açık bulunmaktadır. İngilizceyi öğrencilerin yanında farklı yaş gruplarında ki bireylerde öğrenme isteği olup, farklı arayış içerisine girip İngilizceyi öğrenmektedirler.

 

 İNGİLİZCE DİL EĞİTİMİNDE ÖĞRENME SÜRESİ ORTALAMA NE KADAR SÜRMEKTEDİR?

 

 Dil eğitiminde dil öğrenmek için belirli bir süre ile kısıtlamak doğru değildir. İngilizce dil öğrenimi insanın öğrenme kapasitesi ile alakalı olup gidilen kursların eğitim süresi bir yıldır. Language Master eğitim kurumunda dil eğitimi, alanında en iyi dil öğretmenleri tarafından verilmekte olup haftanın 7 günü İngilizce dil eğitimi verilmektedir. Eğitim süresince, öğrencilere İngilizce dil eğitiminin tüm incelikleri en iyi şekilde, öğrencilerin anlayacağı dilde sunulmaktadır.